about us - Catch watches

Catch the time logo
Ga naar de inhoud

about us

Lelie trading startte in 1985 met juwelier- en bijoux- winkels in Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda. Omstreeks 2000 kwam hier de import van sieraden en horloges uit het verre oosten bij onder onze eigen merken Catch®,
Catch the time® en CW metal®.

Wij hadden een stand op de Trademart in Utrecht en dat was helaas voor ons niet goed te combineren met onze winkels zodat wij besloten afscheid van de winkels te nemen.

Vanaf 2014 besloten wij alleen nog online te leveren, daar wij een grote B2B klantenkring hadden opgebouwd en inmiddels behalve horloges, sieraden en horlogebatterijen wij door onze grote expertise en knowhow vele andere artikelen voor diverse bedrijven en grootwinkelbedrijven importeren en exporteren.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan scooters, fietsen, drukwerk, barbecues, verlichting, zonnepanelen, muziekinstrumenten, meubels, uithangborden, horlogeonderdelen, speelgoed, balpoints, onderdelen voor sieraden enzovoorts. Kijk maar eens op onze website Chinatrading.

Wij zijn ook nog vertegenwoordigd met een stand in het groothandelscentrum Tica Aalsmeer bij de Fashion (Groen F1b) afdeling.


Lelie trading
Uw betrouwbare partner voor Catch® horloges en Sony batterijen
Terug naar de inhoud